Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

"Asta le întrece pe toate!". Imaginile cu Djokovic care l-au făcut pe Kyrgios să "explodeze" la adresa sârbului

Tenis Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19400150/1/kyrgios.jpg


Imaginile cu Novak Djokovic petrecând alături de soţia sa şi alţi jucători de tenis de la Adria Tour, depistaţi între timp cu COVID-19, l-au înfuriat pe Nick Kyrgios. Iar rebelul din ATP nu l-a menajat deloc pe liderul mondial.
 
Djokovic a anunţat în timpul zilei de marţi că testul efectuat la Belgrad a ieşit pozitiv, iar el şi soţia sa, Jelena, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Imediat, asupra sârbului lider mondial s-a năpustit o avalanşă de critici, din partea fanilor sau a oamenilor din tenis. Iar stupoarea a crescut odată cu publicarea unor imagini în care Djokovic şi ceilalţi jucători dansau într-un club de noapte din Belgrad.
 
Pentru Kyrgios, văzut drept principala sursă de probleme şi lucruri trăsnite din ATP, imaginile au fost prea mult: "Mă rog pentru toţi jucătorii care au contactat COVID-10. Nu-mi spuneţi mie că am făcut ceva iresponsabil sau prostesc. Asta le întrece pe toate!", a postat australianul, pe twitter.
În urma Adria Tour, au mai fost infectaţi cu coronavirus Borna Coric, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi soţia sa, Aleksandra, dar şi fizioterapeutul lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Grigor Dimitrov, Kristijan Groh. Participanţi la ediţia din Zadar, Croaţia, a Adria Tour, croatul Marin Cilic şi rusul Andrey Rublev au anunţat că au intrat în autoizolare voluntară.
mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele