Ultima oră
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”

Aşteptarea fanilor Craiovei a luat sfârşit. Planul pus la cale de Ouzounidis pentru revenirea lui Elvir Koljic

Superliga Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20011162/1/kol.jpg


Revenirea lui Elvir Koljic (25 de ani) la antrenamentele echipei este cea mai bună veste primită de fanii Craiovei în ultimul timp, iar lucrurile merg din bine în mai bine pentru golgheterul bosniac accidentat în luna octombrie a anului 2020. Conform Fanatik, cel mai bun om ofensiv al Craiovei a fost inclus de Marinos Ouzounidis în lotul cu care echipa va ataca dubla cu Chindia, din campionat şi Cupă, de la Buzău.
 
Koljic a lăsat în spate accidentarea gravă care i-a fost provocată de ieşeanul Mihalache, iar în urmă cu două zile s-a antrenat cot la cot cu restul coechipierilor. Evident, starea fizică nu-i permite să joace din primul minut, dar oltenii au creionat, deja, un plan pentru a-l avea pe teren. Dacă Craiova va fi în avantaj clar la unul dintre cele două meciuri cu Chindia Târgovişte, atunci Koljic va primi câteva minute pe final de partidă, pentru a-l ajuta să intre cât mai rapid în ritmul de competiţie.
 
De altfel, Sorin Cârţu e adeptul strategiei puse la cale de grecul Ouzounidis, pentru a evita o recidivă a accidentării lui Koljic, om a cărui absenţă s-a simţit din plin în perioada în care echipa, sub comanda lui Corneliu Papură, a pierdut foarte multe puncte importante în lupta de la distanţă cu CFR Cluj şi FCSB:
 
"A început uşor antrenamentele, acum decizia de a intra în teren depinde şi de forma sportivă, de ritm. Starea terenurilor este foarte importantă pentru apariţia lui. E nerăbdător, cine nu vrea să revină la meseria care îi place după atâta pauză? Contează foarte mult ce parametri fizici şi psihici are. Să o ia treptat, uşor. După o să urmeze iar două săptămâni de pauză în care se poate pune la punct. Nu trebuie să ne grăbim", declara preşedintele Craiovei, miercuri, la PRO X.
 
Primul meci care poate marca revenirea lui Koljic e cel din campionat, programat sâmbătă, de la ora 20:00, live pe Look Sport+. În cazul în care desfăşurarea nu va permite intrarea bosniacului, acesta va fi cel mai probabil trimis pe teren în partida de Cupa României, programată marţi, de la ora 20:30, pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele