Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Astra a schimbat antrenorul! Eugen Neagoe a fost concediat

Astra Giurgiu Publicat pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20169815/4/alx-6873.jpg

Astra Giurgiu ar putea schimba antrenorul pentru ultimele etape din play-out-ul din Casa Liga 1! Potrivit lui Basarab Panduru, conducerea clubului i-a în calcul înlocuirea lui Eugen Neagoe, iar pe listă s-ar afla un super-antrenor. Dani Coman ar fi cel implicat în discuţii.

UPDATE: E oficial! Antrenorul Astrei va fi, până la finalul campionatului cel puţin, Ionuţ Badea. Giurgiuvenii au anunţat mutarea duminică seara.

După eşecul de la Mediaş şi seria negativă de rezultate din ultima perioadă, conducerea clubului nostru a decis numirea pe banca tehnică a echipei a unui nou antrenor principal: Ionuţ Badea.

Fost campion al României, ca jucător, Badea a antrenat Naţionala României, că secund, dar şi la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeş, cu care a promovat în urmă cu un an.

Badea va antrena Astra alături de Dragoş Radu, fost fotbalist al echipei noastre pentru o perioadă în 2001-2002 şi Casian Maghici, plus, din vechiul staff, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag.

Pe această cale, clubul Astra ţine să-i mulţumească fostului tehnician, Eugen Neagoe şi secundului Sebastian Moga pentru munca depusă.

Primul joc al echipei noastre cu Ionuţ Badea pe bancă va fi marţi, manşa retur a semifinalei Cupei României, la Dinamo (după 1-0 pentru noi în tur).

Mult succes, Ionuţ Badea!”, a anunţat Astra.


UPDATE: Conform informaţiilor apărute ulterior, se pare că Adrian Mutu ar fi varianta la care s-a gândit conducerea giurgiuvenilor. Potrivit sport.ro, discuţiile sunt în plină desfăşurare în această perioadă, dar deocamdată nu s-a ajuns la un punct comun. 


Ştirea iniţială: Panduru nu a vrut să dea numele antrenorului, dar ţinând cont de faptul că relaţia de prietenie dintre Dani Coman şi Marius Şumudică este una extrem de aproapiată, chiar despre acesta din urmă ar putea să fie vorba. Mai mult, Panduru a afirmat că e vorba de un antrenor important, iar ”Şumi” a reuşit rezultate foarte bune în ultimii ani, indiferent că a antrenat în Casa Liga 1 sau în afara ţării.

”(Oare Dani Coman a vorbit cu cineva pentru aducerea unui antrenor?) Se poate să fi vorbit şi să vrea să dea chiar o bombă acum, pe final. Nu ştiu, nu sunt sigur dacă acceptă. (Adică Dani Coman vrea să dea o bombă) Nu ştiu dacă Dani Coman, ce cred, ar vrea să dea o bombă, dar nu ştiu dacă... ”, a dezvăluit Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Astra Giurgiu, în etapa a 7-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Pentru Gaz Metan au marcat Horşia '60 şi Morar '90+1, iar pentru Astra a marcat Montini '89.

Echipele utilizate:

  • Gaz Metan: Pleşca – Baco, Larie, Trif – Butean, Gabriel Moura, Alceus (Chamed '46), Deaconu (Romeo '71), Velisar  (Horşia '56)– Costea (Morar '18), Valente (Pambou '71). Antrenor: Mihai Teja
  • Astra: Popa – David Bruno, Graovac, Jovanovic, Lamanje  (Canadjija '69)– Gheorghe (Găman '58), Crepulja, Boe-Kane (Balaure '78)– Stahl (Merloi '78), Krpic (Montini '69), Răduţ. Antrenor: Eugen Neagoe

Informaţia lui Basarab Panduru a venit chiar la finalul confruntării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri