Ultima oră
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale

Astra ar putea ceda un jucător celor de la Dinamo. Fotbalistul are oferte de la mai multe cluburi din prima ligă

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20245652/1/astra.jpg

Dinamo vrea să profite de situaţia delicată de la retrogradate Astra Giurgiu. ”Câinii” vor să îl transfere pe Robert Riza (22 de ani), informează Telekom Sport. Tânărul jucător ar putea fi o soluţie excelentă pentru a-l înlocui pe Deian Sorescu, care aproape sigur se va transfera în această vară.

Riza ar putea fi luat în cantonamentul celor de la Dinamo, din Turcia, care va avea loc în perioada 21-28 iunie. Trupa lui Dusan Uhrin va juca un amical de gală cu Galatasaray, iar jucătorul astralilor ar putea fi protagonist.

Sursa mai sus citată scrie că jucătorul este curtat şi de alte echipe din Casa Liga 1. FC Voluntari, Academica Clinceni şi FC Argeş.

Caută transferuri pe gratis şi care să ceară salarii mici

Într-o vară în care se va putea baza doar pe aducerea jucătorilor liberi de contract, Dinamo încearcă să profite de decizia celor de la UTA Arad de a pune pe liber nu mai puţin de 11 fotbalişti şi i-a ochit pe trei dintre aceştia.

Conştient că lotul actual e slăbit calitativ şi numeric, Duşan Uhrin vrea să rezolve cât mai repede primele mutări, în speranţa că va avea noii jucători încă de la startul pregătirilor. Momentan, singura noutate notabilă e revenirea lui Mihai Neicuţescu (22 de ani) după împrumutul la Chindia, dar antrenorul ceh are în plan alte trei achiziţii.
 
Conform gsp.ro, Dinamo e interesată de mijlocaşul central Neluţ Roşu (27 de ani), fundaşul dreapta Andrei Peteleu (28 de ani) şi fundaşul central Cristian Melinte (33 de ani), toţi trei având statutul de jucători liberi, după despărţirea de UTA Arad.
 
Misiunea câinilor nu se anunţă, totuşi, deloc uşoară. Cu şase milioane de euro datorii, Dinamo nu prezintă încredere şi stabilitate din punct de vedere financiar şi nici nu poate oferi salarii mari. Dintre cei trei, Peteleu, fost campion cu CFR Cluj în 2018 şi 2019, a refuzat să vină în Ştefan cel Mare în luna februarie a acestui an, invocând instabilitatea financiară de la acea vreme. Iar stoperul Melinte a mai jucat în Groapă în 2009, când pleca la Palermo pentru 600.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele