Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!

Superliga Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19569804/1/astra.jpg


Situaţia de la Astra Giurgiu, echipă decimată de COVID-19, devine fără ieşire. După 15 jucători de la prima echipă, a venit rândul altor 12 fotbalişti de la echipa a doua să iasă pozitivi la testele PCR, iar meciul cu Dinamo, programat vineri, de la 21:00, live pe Look Sport+, e în pericol să nu se dispute. Bogdan Mara, directorul sportiv al giurgiuvenilor, spune că situaţia e gravă, iar clubul urmează să fie închis pentru a se face o curăţenie generală.

UPDATE 13:50: FRF a reprogramat meciul dintre Astra 2 şi Tg. Secuiesc, din Liga 3, care trebuia să se joace la ora 15:00. Acum, mingea e în terenul celor de la LPF, care trebuie să ia o decizie privind partida Dinamo - Astra, din Casa Liga 1, programată de la 21:00.

"Situaţia este destul de gravă, sincer vă spun. Cei de la DSP Giurgiu ne-au transmis că nu putem juca şi că nu avem voie să jucăm. După cei 15 jucători, avem şi trei jucători suspendaţi (Takayuki, Fatai şi Ioniţă) şi doi accidentaţi. Şi mai grav e faptul că, testând şi echipa a doua, pentru că mulţi de la echipa a doua au fost contacţi direcţi, avem 12 jucători infectaţi şi la echipa a doua. Azi la ora 15:00 ar fi avut meci de jucat în Liga 3. Suntem în imposibilitatea de a juca şi acest meci. Aşteptăm să vedem ce ne spun cei de la DSP Ploieşti, dar nu cred că ne vor lăsa să jucăm. E un focar, vom fi nevoiţi să închidem clubul! Apoi vom vedea ce se va întâmpla. Aşteptăm rezultatul retestării, probabil pe seară ni-l vor da.
 
Şi noi, şi jucătorii aveo o vină mare. Dar e o chestie externă, pe care nu o putem controla, şi, din păcate, ne împiedică să ne desfăşurăm activitatea", a declarat oficialul giurgiuvean, la Pro X.
 
Giurgiuvenii au cerut, deja, amânarea partidei din Ştefan cel Mare, dar LPF a transmis, prin vocea Secretarului General Justin Ştefan, că meciul se va juca, fosta campioană fiind obligată să trimită în teren fotbalişti de pe lista B, de la echipa a doua. Dar, de joi până vineri lucrurile s-au înrăutăţit. Conform sport.ro, 12 dintre jucătorii de la echipa secundă a clubului au ieşit de asemenea pozitivi la COVID-19, fapt care face, practic, imposibilă desfăşurarea partidei din Ştefan cel Mare.
 
Protocolul sanitar din Casa Liga 1 cere unei echipe să alinieze 13 jucători pe foaia de joc, printre care un goalkeeper, pentru a putea fi programată într-un meci. O decizie va putea fi luată în orele următoare!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele