Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Astra - Dinamo va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan. Revine Octavian Şovre după scandalul cu autograful lui Erling Haaland

Astra Giurgiu Publicat pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20118531/1/hateg.jpg

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat la centru la meciul Astra Giurgiu - Dinamo, din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

El va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar rezervă va fi Andrei Antonie.

Observator de arbitri a fost delegat Florin Hincu.

Octavian Şovre nu a fost delegat etapa trecută, după ce a fost filmat cerându-i autografe atacantului Erling Haaland la un meci din Liga Campionilor şi a fost criticat de UEFA.

Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri (CCA), a explicat că nu l-a delegat pe Şovre, aflat sub presiune, pentru a-l proteja pe el şi meciul la care ar fi urmat să oficieze.

Partida de la Giurgiu va avea loc vineri, de la ora 20:30, şi va fi transmisă de către Look Sport+. 

Tot vineri, în play-out, de la 17:30, se dispută partida UTA Arad - FC Viitorul, transmisă de Look Sport, care va fi condusă de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu, precum şi de rezerva Rareş Vidican.

Observator de arbitri va fi Laszlo Sajtos.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri