Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Astra şi Craiova vor să meargă la TAS: "E aberant să susţii astfel de lucruri!". Sezon terminat pentru giurgiuveni

Superliga Publicat pe 31 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19437911/1/dani-coman.jpg


Astra Giurgiu, prin vocea lui Dani Coman, anunţă că e gata să meargă la TAS, dacă va pierde cu 3-0 la masa verde meciul amânat de patru ori contra celor de la Universitatea Craiova, acţiune la care e gata să apeleze şi oltenii. Pentru clubul giurgiuvean urmează două săptămâni de izolare, sinonime cu finalul campionatului.
 
"Au fost două programări pentru acest joc care nu s-au disputat pentru ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Nu pot spune din culpa Craiovei. Nu cred că se pune problema de 3-0 la masa verde. Mergem la TAS, e aberant să susţii astfel de lucruri", a spus Dani Coman, la Telekom Sport, pentru ca, la câteva minute distanţă, şi Sorin Cârţu să vorbească despre această posibilitate: "Şi noi ne ducem la TAS dacă nu ne dă 3-0. Să ne ducem toată lumea la TAS! E o problemă să nu avem acolo în fiecare an, vrei să-i dezobişnuim pe ăia?", a spus preşedintele Craiovei.

Sezon terminat pentru Astra

Ca urmare a deciziei DSP de a trimite ambele echipe ale Astrei în izolare timp de două săptămâni, Astra nu va mai putea juca în acest sezon, care se încheie, oricum, pe 3 august: "Au fost nişte zile cumplite, în care nu ne-am antrenat deloc. Am repetat testele. Din păcate, am avut rezultate pozitive, atât la prima echipă, cât şi la echipa a doua. Da, voiam să jucăm acest meci, să terminăm acest campionat pe teren, aşa cum ne-am dorit întotdeauna. Cu copii născuţi în 2002, dar voiam să jucăm neapărat. Indiferent că jucam cu Craiova, cu FCSB... Să vedem clasamentul la final, cu rezultatele de pe teren. Eu i-am rugat să facem doar un test, Liga a insistat să facem două teste. Eu le-am zis sub formă de glumă să facem două teste, dar să plătească Liga unul. Dacă a ţinut gluma... Banii în returnăm din drepturile TV. Băieţii au intrat în izolare. Şi prima echipă şi a doua. Toţi cei care au fost contacţi au intrat în izolare. Aşteptăm decizia DPS-ului, dar, din discuţiile pe care le-am avut, nu vom da drumul activităţii în următoarele 14 zile. Asta am înţeles", a mai punctat fostul goalkeeper al Rapidului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele