Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Astra, victorie cu dedicaţie pentru patronul din închisoare! Neagoe: "Ce ne-au promis în ultima perioadă s-au ţinut de cuvânt"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20039814/1/rps6701.jpg

Astra Giurgiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, după victoria de la Ploieşti cu Petrolul, scor 3-0, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Eugen Neagoe a declarat că vrea să ajungă în finala competiţiei şi le-a dedicat această victorie patronului Ioan Niculae, aflat în închisoare, şi soţiei sale.

  • Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, Merloi (50’), Krpic (61’ - penalty) şi Wuthrich (81’) au înscris pentru Astra.

În minutul 86, Vajushi a ratat un penalty pentru Petrolul. Astra a dominat clar meciul, raportul şuturilor pe poartă fiind 7-2 pentru echipa pregătită de către Eugen Neagoe, care a avut o posesie a mingii de 58%.

"Ne-am dorit să mergem mai departe. Suntem în semifinale, dacă am ajuns până aici ne dorim să ajungem în finală. Indiferent de adversar, vom încerca! Cred că am avut un parcurs bun şi în campionat, am pierdut trei jocuri pe care nu trebuia să le pierdem. Am încredere şi pretenţii foarte mari de la jucătorii noştri, sunt jucători valoroşi. Am schimbat foarte mulţi jucători faţă de meciul cu Clinceni şi nu s-a văzut acest lucru. Avem 21-22 de jucători de valori apropiate.

Am tratat cu mare responsabilitate competiţia. S-au plătit banii pe 2020, avem doar o lună restantă. Practic, jucătorii nou veniţi au primit şi banii pe ianuarie, deci nu au nicio restanţă. Lucrurile se vor remedia săptămâna următoare, am mare încredere în conducerea noastră. Vreau să-i dedic această calificare domnului Niculae şi soţiei dumnealui, pentru că ne ajută foarte mult. Ce ne-au promis în ultima perioadă s-au ţinut de cuvânt, iar noi încercăm să le aducem o mulţumire. Domnul Niculae trece printr-o perioadă mai grea", a spus Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt celelalte echipe calificate în semifinalele Cupei României. Ultima echipă calificată va fi stabilită joi, între Dunărea Călăraşi şi Dinamo. Meciul va fi în direct pe Look Sport+, de la ora 20:00.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri