Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului

Astra vrea să producă surpriza şi în finala Cupei. Găman: "Presiunea va fi pe cei de la Craiova"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în ‘Ştefan cel Mare’ cu Dinamo, în direct pe Look Sport+. Căpitanul Astrei, Valerică Găman, a declarat că Universitatea Craiova este favorită la câştigarea trofeului, dar va resimţi o presiune suplimentară.

După 1-0 pentru Astra la Giurgiu, în tur, Dinamo a dus confruntarea în prelungiri, după reuşita fabuloasă a lui Andrei Radu din minutul 89, în ‘Groapă’. La loviturile de la 11 metri, Andreas Mihaiu şi Gevaro Nepomuceno au ratat pentru Dinamo, iar Astra s-a impus cu 5-4.

Astra Giurgiu va juca a patra finală de Cupa României în ultimii opt ani. A cucerit trofeul în 2014, iar în 2017 şi 2019 a fost învinsă.

Cealaltă finalistă a Cupei va fi decisă miercuri seară, după confruntarea Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+. În tur, Craiova s-a impus cu 3-0.

"Când am văzut că am luat gol în minutul 89, era al treilea meci consecutiv când luăm gol în minutul 89, 90, 91, mă gândeam că nu se poate să avem atât ghinion. Din fericire, s-a întors norocul la penalty-uri, pentru că este o loterie, până la urmă. Suntem fericiţi că am câştigat, îmi felicit colegii pentru sacrificiu, pentru efort. Orice finală e frumoasă, e o experienţă în plus, mai ales pentru cei tineri, care n-au mai jucat o finală. E o şansă la trofeu, orice se poate întâmpla. Bineînţeles că putem învinge Craiova, de ce nu? O să încercăm să câştigăm, cu toate că plecăm cu şansa a doua, trebuie să recunoaştem acest lucru. Presiunea va fi pe cei de la Craiova, noi ne vom bucura de acea finală, dacă vom lua trofeul cu atât mai bine", a spus Valerică Găman.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele