Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Atacantul din Liga 1 care-i poate rezolva problema lui Becali. Mentorul său oferă informaţii din interior: "Va face faţă la FCSB!"

Superliga Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19401052/1/sergiu-bus.jpg


Transferul lui Sergiu Buş (27 de ani) la FCSB începe să prindă contur. Vârful va rămâne liber de contract la 30 iunie, iar Flavius Boroncoi, antrenor secund la gruparea din Mediaş, anunţă că, din informaţiile sale, mutarea e cât se poate de posibilă.
 
Rămasă fără Gnohere, cu Adi Petre care nu impresionează şi cu un Florin Tănase care demonstrează meci de meci că locul său nu e în centrul atacului, FCSB a plecat în căutarea unui atacant, iar una dintre opţiunile viabile este Sergiu Buş, atacantul care tocmai i-a înscris lui Andrei Vlad un gol superb în egalul (2-2) de pe Arena Naţională. A marcat mult în acest sezon, zece goluri, nu costă niciun ban, iar antrenorul care-l pregăteşte încă de la juniori ştie că transferul poate deveni curând realitate: "Daa.. Din câte ştiu eu... Sincer, i-aş spune să meargă la FCSB. Eu zic că va face faţă cu brio", a declarat Flavius Boroncoi, miercuri, la GSP Live, în momentul în care a fost întrebat despre afacere.
 
"L-am antrenat pe Sergiu Buş de la 17 ani. Vreau să spun că el e cel mai bun număr 9 din campionat. Ţine bine de minge şi dă gol, asta e cea mai mare calitate. E un număr 9 pur. Are momente în care se bucură ca la 17 ani. Atunci îmi zicea «Nu rămâi cu mine să îmi centrezi?». El dădea goluri cu poarta goală şi se bucura. Aşa se bucură şi acum. Îi place mult fotbalul. Se vede asta", mai spune Boroncoi.

Ajuns la maturitate, Buş nu se teme de Becali

Atacantul de la Gaz Metan a crescut mult sub comanda lui Edi Iordănescu, se bate pentru titlul de golgheter în acest sezon şi a demonstrat la Mediaş că e aproape de forma care l-a dus, în trecut, la Sheffield Wednesday. În plus, a ajuns la 27 de ani, vârstă la care criticile unor patroni precum Becali nu-l mai ating: "Nu mă mai tem (n.r. de Gigi Becali), nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulţi, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice şi să critice pe cine doreşte. Am trecut prin multe, prin ameninţări şi alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează", spune Buş, plin de încredere.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele