Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Atacul rămâne marea problemă a Craiovei! Papp: "Asta ne afectează puţin. Totul pleacă de la cap"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977631/1/bs5a6619.jpg

Încă un egal pentru Craiova în Liga 1! După 0-0 la Călăraşi cu Academica Clinceni, în direct pe Look Sport, 'alb-albaştrii' pierd teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj. Fundaşul Paul Papp a declarat că lipsa de eficienţă din atac afectează moralul jucătorilor.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate. 

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

În repriza a doua, oaspeţii au părut obosiţi, în condiţiile în care veneau după meciul din Cupă cu FC Botoşani, disputat pe un teren acoperit cu zăpadă.

"Cred că ar trebui să fim mai concentraţi în faţa porţii şi să o băgăm în aţe. E un 0-0 care nu ajută pe nimeni. Cred că echipa îşi face foarte bine treaba defensiv. Nu vorbesc doar de linia de fundaşi, toată echipa. Dar marcăm destul de greu şi asta ne afectează puţin. Cred că o să vină şi golurile, cât de curând.

Cred că disciplina este punctul său forte, cunoscându-l de 5-6 zile. Cred că avem destul de multe de învăţat de la el, are experienţă în Champions League, are experienţă la echipe de top din Grecia şi cred că ne va ajuta.

Am pierdut o şansă importantă, îmi pare rău, dar n-avem ce să facem. Urmează o nouă săptămână, un nou meci. Dacă vrem să câştigăm campionatul, nu trebuie să fim obosiţi şi să ne căutăm alibi. Trebuie să fim foarte concentraţi, totul pleacă de la cap şi trebuie să ne gândim că vrem să câştigăm campionatul", a spus Paul Papp, la finalul partidei de la Călăraşi.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977631/2/clasament-craiova.jpg

Sursa foto: Sports Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele