Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

"Atât am de spus!". Becali, reacţie "scurtă" după FC U Craiova - FCSB 0-1. Ce spune despre penalty-ul primit

Superliga Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402197/1/bg.jpg


Mulţumit de modul în care echipa sa a jucat la Craiova, Gigi Becali l-a felicitat pe Edward Iordănescu pentru cum a abordat meciul şi consideră că formaţia lui Adrian Mutu va fi o nucă tare în acest sezon, mai ales pe teren propriu.
 
Omul de afaceri e de părere că penalty-ul acordat la duelul Diallo - Creţu a fost unul corect şi recunoaşte că singurul detaliu important e obţinerea celor trei puncte:
 
"Cel mai important lucru după acest meci este că am obţinut toate cele trei puncte. O să conteze foarte mult în lupta pentru titlu aceste trei puncte de la Craiova. O să vedeţi voi că ăştia ai lui Mutu vor fi foarte greu de bătut pe teren propriu. Şi cu Hagi, dar şi cu noi, Adi Mutu a închis bine spaţiile. Însă, Edi îşi face treaba foarte bine la noi, iar eu sunt foarte mulţumit de cum decurg lucrurile. La Craiova am obţinut exact ceea ce ne-am dorit: victoria!
 
Am văzut că se comentează că nu a fost 11 metri. Eu vă spun că a fost fault foarte clar. Şi dacă aveam VAR, iar arbitrul central se ducea să revadă faza, tot ne dădea 11 metri. Nu l-a pus nimeni pe fundaşul de la Craiova să se ducă aşa în viteză în Creţu şi să nu se uite pe unde calcă. Altă dată să fie atent. Atât am de spus", a declarat Becali, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele