Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Atât de mult i-a scăzut cota lui Coutinho? Oferta incredibilă primită de Barcelona

Barcelona Publicat pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20244232/2/profimedia-0561447113.jpg

Situaţia lui Philippe Coutinho (29 de ani) poate fi una mai bună începând cu sezonul următor. Asta pentru că brazilianul este scos la vânzare de Barcelona, iar suma de bani cerută în schimbul său nu este una mare deloc. Astfel, o nouă echipă ar putea fi salvarea lui Coutinho.

El se poate întoarce în Premier League, unde a mai evoluat pentru Liverpool şi unde a avut cele mai bune evoluţii, care l-au propulsat în rândul celor mai buni fotbalişti din lume. Doritoarea este Leicester, fosta campioană a Angliei, dar oferta e mult prea mică, pe care Barcelona cu siguranţă nu o va accepta: 20 de milioane de euro. Rămâne de văzut dacă britanicii vor plusa în acest caz.

Există şi o altă echipă care îl vrea. Mai potentă financiar. Este vorba de Bayern Munchen, unde catalanii l-au împrumutat în trecut. Este de aşteptat ca mutarea să se facă pentru o sumă de sub 100 de milioane de euro, pentru că Barcelona vrea neapărat să îl vândă, iar preţul este rezultatul meciurilor slabe făcute de jucător.

O problemă poate să fie că fotbalistul e accidentat la genunchi. Coutinho nu va participa la Copa America. Este posibil ca această veste să nu-i intristeze prea tare pe conducătorii FC Barcelona, club confruntat cu mari probleme financiare, pentru că indisponibilitatea jucătorului le aduce o economie de 20 de milioane de euro.

Coutinho a fost transferat în ianuarie 2018 de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro plus 40 de milioane de euro bonusuri, din care englezii au încasat 15 milioane.

Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2023.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele