Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Atât de mult iubeşte Kevin de Bruyne fotbalul. Ce a decis belgianul aflat în autoizolare

Premier League Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19322151/1/de-bruyne.jpg

Autoizolarea l-a făcut pe Kevin De Bruyne (28 de ani) să declare că îşi prelungeşte cariera fotbalistică. ”Blocat” de câteva săptămâni în casă, belgianul a luat decizia să mai evolueze 2 ani peste termenul la care se gândea că va pune stop.

De Bruyne simte lipsa fotbalului, abia aşteaptă să treacă pandemia şi să revină la antrenamente alături de colegii lui de la Manchester City. ”După această izolare nu pot să stau acasă. I-am spus soţiei mele că voi juca puţin mai mult. I-am spus că voi juca încă doi ani. E timpul să jucăm fotbal din nou. Îmi lipseşte şi e dificil. Nu suntem noi importanţi, fotbalul nu este important. Oamenii îl iubesc, dar trebuie să fim în siguranţă”, a spus De Bruyne, potrivit goal.com.

Manchester City pare că a pierdut cursa cu Liverpool pentru trofeul Premier League din acest sezon. ”Cormoranii” au un avans de 25 de puncte şi sunt aproape să ia titlul după 30 de ani. Premier League continuă să caute soluţii pentru a încheia actualul sezon, sub presiunea uriaşelor pierderi financiare. Englezii caută soluţii pentru ca ultimele 9 etape ale sezonului să se dispute şi au ajuns la o soluţie prin care ar transforma campionatul într-un veritabil turneu final, similar cu ceea ce vedem în mod normal la Campionatele Mondiale sau la EURO.

Englezii intentionează să cantoneze cele 20 de echipe în locaţii fixe şi izolate, alături de staff-uri, echipe de producţie TV şi personal medical, astfel încât contactul cu publicul larg să fie redus spre zero. Partidele s-ar juca pe câteva stadioane, pe teren neutru şi fără spectatori, cu mai multe meciuri programate în aceeaşi locaţie în fiecare zi.

Astfel, Premier League s-ar transforma într-un mega eveniment şi s-ar putea derula pe parcurusul unei singure luni, în vară, în iulie sau chiar în august. Autorităţile rămân însă deschise şi la alte variante, în funcţie de cum evoluează pandemia de coronavirus.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele