Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Athletic Bilbao are şase cazuri de coronavirus: "Am anunţat imediat autorităţile sanitare"

La Liga Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

Clubul Athletic Bilbao a anunţat, miercuri, că în urma celor mai recente teste pentru coronavirus făcute s-a constatat că şase persoane sunt infectate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19449211/1/bilbao.jpg

Au fost testaţi, marţi, toţi jucătorii, membrii stafului tehnic şi personalul care are legătură cu prima echipă a clubului, conform protocolului LaLiga.

“Dintre rezultate, şase sunt pozitive. Am anunţat imediat autorităţile sanitare. Cei infectaţi sunt în autoizolare la domiciliu şi vor fi testaţi din nou săptămâna viitoare”, se arată pe site-ul grupării.

Cei care au fost testaţi negativ vor face noi teste vineri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele