Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

"Atitudinea dânsului nu îmi convine". Adi Popa, sincer din nou

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412589/1/adi-popa-foto-2.jpg
 
Plecat de la FCSB la finalul lunii iunie, Adi Popa (31 de ani) nu e supărat pe Gigi Becali, dar spune că a fost deranjat de atitudinea pe care finanţatorul FCSB a avut-o faţă de el.
 
Din om important în era lui Laurenţiu Reghecampf, Adi Popa s-a transformat în rezervă în angrenajul imaginat de Bogdan Vintilă, a trecut printr-un conflict public cu antrenorul şi patronul de la FCSB, dar nu are resentimente faţă de Gigi Becali, despre care spune că, pur şi simplu, l-a prins la mijloc în contextul pandemiei de COVID-19, când Popa s-a numărat printre jucătorii trimişi în şomaj tehnic: "Eu nu sunt supărat pe dânsul, pentru că mi-a explicat la telefon că este pandemia, încearcă să îşi protejeze afacerea. eu am picat la mijloc, nu este vina dânsului. Atitudinea dânsului nu îmi convine, dar fiecare este responsabil pentru ceea ce zice şi ce face.
 
Eu nu am ieşit să dau lucruri din casă, nu sunt genul şi nu o să o fac. Eu am ieşit pentru că am considerat că opinia publică era dezinformată la adresa mea. Eram judecat inclusiv la benzinării şi restaurante, spunându-mi că am venit la FCSB pentru bani, că sunt mercenar", a declarat Adi Popa, luni, la GSP Live.
 
Înaintea declaraţiilor lui Popa, mijlocaşul dreapta fusese atacat de Bogdan Vintilă, după ce dezvăluise că antrenorul nu-i trimitea indicaţii tactice înaintea trimiterii în teren: "Ar fi trebuit să-i zic asta personal, dar o să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el, prin intermediul presei. La Al-Taawon, Ludogorets şi Reading nu a fost Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească ce a făcut şi să spună apoi dacă l-am nedreptăţit noi sau chiar are el o problemă", spunea Bogdan Vintilă.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele