Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Atletico Madrid, în negocieri avansate pentru transferul lui Moussa Dembele de la Lyon. Suma achiziţiei, 35 de milioane de euro

La Liga Publicat pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19870253/1/atletico-madrid.jpg

Moussa Dembele (24 de ani) este ţinta lui Atletico Madrid pentru înlocuirea lui Diego Costa, plecat recent de la echipă. Mai mult, potrivit presei din Spania, s-a ajuns la un acord cu privire la transferul atacantului de la Lyon. Ar fi vorba de o sumă de transfer de 35 de milioane de euro. Atacantul francez ar urma să ajungă la Madrid în vară, nu acum.

Mutarea are şanse mari de reuşită, mai ales că a venit şi confirmarea din partea fostului mare fotbalist al Lyon-ului, Juninho Pernambucano, acum director sportiv al francezilor.

”Există posibilitatea ca Dembele să plece, dar încă nu e încheiat nimic. Discutăm cu Atletico Madrid şi, din câte ştiu, Moussa a ajuns la un acord cu cei de acolo.

Ne-am întâlnit cu Moussa, am vorbit cu el, credem că e timpul să schime echipa. Nu ar fi productiv să ţinem încă cinci luni un jucător care poate nu ar fi 100% cu gândul aici”, a declarat Juninho.

Atletico Madrid îl are în vedere şi pe Milik de la Napoli

Presa din Spania a aflat că Atletico Madrid este şi pe urmele atacantului polonez Arkadiusz Milik (26 de ani), în acest moment la Napoli. Costa a solicitat rezilierea contractului, invocând motive familiale, astfel că Milik îi poate lua locul.

Potriviti acordului de reziliere, Costa trebuie să plătească suma de 15 milioane de euro dacă va ajunge la o rivală a echipei Atletico Madrid în lupta pentru titlul sau pentru Liga Campionilor. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci suma poate fi folosită pentru aducerea lui Milik din Serie A.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele