Ultima oră
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”
Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup

ATP şi WTA, reacţie comună după amânarea turneului de la Roland-Garros. ”Cresc şansele ca meciurile să se desfăşoare cu fani în tribune"

Tenis Publicat de Daian Cutu pe joi, 11:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105356/1/rol.jpg

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amânat o săptămână, a declarat o sursă din rândul organizatorilor pentru L'Equipe.

French Open era programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. Noile date de desfăşurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit sursei citate.

Amânarea a fost decisă pentru le putea permite organizatorilor să primească un număr mai mare de spectatori, dacă restricţiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate.


Ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amânată din mai până în septembrie, din cauza pandemiei de Coronavirus. ATP şi WTA au emis un comunicat, prin care speră că această decalare să fie de bun augur şi astfel să fie permis accesul fanilor în tribună.

”Tenisul a avut nevoie de o abordare agilă în ultimele 12 luni pentru a gestiona provocările aduse de pandemie şi aşa va fi şi în continuare. Decizia de a amâna startul Roland Garros cu o săptămână a fost luată în contextul unor restricţii mai dure din Franţa iar timpul adiţional va creşte şansele ca meciurile să se desfăşoare cu fani în tribune.


Atât WTA cât şi ATP colaborează cu toate părţile afectate de amânare pentru a optimiza calendarul pentru jucători şi jucătoare, turnee şi fani, înainte şi după Roland Garros. Vor fi comunicate noi informaţii când va fi cazul”, se arată în comunicatul celor două entităţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele