Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

ATP şi WTA, reacţie comună după amânarea turneului de la Roland-Garros. ”Cresc şansele ca meciurile să se desfăşoare cu fani în tribune"

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20105356/1/rol.jpg

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amânat o săptămână, a declarat o sursă din rândul organizatorilor pentru L'Equipe.

French Open era programat iniţial între 23 mai şi 6 iunie. Noile date de desfăşurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit sursei citate.

Amânarea a fost decisă pentru le putea permite organizatorilor să primească un număr mai mare de spectatori, dacă restricţiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate.


Ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amânată din mai până în septembrie, din cauza pandemiei de Coronavirus. ATP şi WTA au emis un comunicat, prin care speră că această decalare să fie de bun augur şi astfel să fie permis accesul fanilor în tribună.

”Tenisul a avut nevoie de o abordare agilă în ultimele 12 luni pentru a gestiona provocările aduse de pandemie şi aşa va fi şi în continuare. Decizia de a amâna startul Roland Garros cu o săptămână a fost luată în contextul unor restricţii mai dure din Franţa iar timpul adiţional va creşte şansele ca meciurile să se desfăşoare cu fani în tribune.


Atât WTA cât şi ATP colaborează cu toate părţile afectate de amânare pentru a optimiza calendarul pentru jucători şi jucătoare, turnee şi fani, înainte şi după Roland Garros. Vor fi comunicate noi informaţii când va fi cazul”, se arată în comunicatul celor două entităţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele