Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Au dat o mare lovituă financiară! Suma uriaşă pe care Viitorul Constanţa o va primi de la un sponsor

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19565432/1/viitorul.jpg

BRD şi Viitorul Constanţa au semnat un protocol de colaborare, în urma căruia ”trupa de la malul mării” va încasa 3,5 milioane de euro.

Suma fabuloasă pentru nivelul din Casa Liga 1 este destinată modernizării bazei de pregătire, dar şi pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor clubului. Recent, cei de la Viitorul şi-au asigurat o sponosorizare şi de la Petrom, compania petrolieră care a refuzat să investească la naţionala României, pentru a fi alături de proiectul lui Gică Hagi.

”Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” – unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubul, chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate. 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele