Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Au răbufnit „câinii”: „Nu jucăm absolut nimic, suntem antifotbal”. Ce măsuri propune Vali Lazăr

Fotbal Internațional Publicat pe 7 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19295550/1/lazar-2.jpg

 

Dinamo a pierdut al doilea joc consecutiv în play-off, iar situaţia se complică serios pentru „câini”. Echipa din Ştefan cel Mare se află deocamdată pe locul 9, aparent lipsită de griji, însă în realitate lucrurile nu stau deloc bine. Între Dinamo şi Chindia, echipă aflată pe primul loc retrogradabil, sunt doar 4 puncte diferenţă. Dată fiind situaţia delicată, până şi jucătorii lui Dinamo admit că situaţia e una dificilă şi că totul ar putea să scape de sub control, culminând cu coşmarul retrogradării.

Cel mai dur a fost Vali Lazăr, care a refuzat să găsească scuze pentru eşecul de la Iaşi. „N-am jucat absolut nimic, suntem antifotbal”, a spus Lazăr, la microfonul Look Plus. Apoi a continuat. „Frustrant e jocul nostru. Suntem antifotbal! Nu ştiu ce e de făcut, trebuie să se facă o analiză. Nu sunt eu în măsură ca jucător să vorbesc despre asta. Sună rău, trebuie să strângem rândurile, să se facă ceva şi să se ia anumite decizii în cadrul clubului: jucători, staff tehnic, administrativ. Problema e la noi!”. 

Vali Lazăr nu exclude un dezastru. „Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranţă mi-e frică de retrogradare. Dar trebuie să se întâmple ceva, să se ia nişte decizii. Cupa este obiectivul principal, dar când joci în play-out, în deplasare la Iaşi, te gândeşti la Cupă?”, a mai spus dinamovistul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri