Ultima oră
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai” Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai”
Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia
OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor

Au scăpat de griji! FCSB nu va trebui să stea în carantină, la sosirea din Antalya

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19884411/1/fcsb.jpg

Cei de la FCSB nu vor trebui să stea în carantină, după ce vor ajunge la Bucureşti din Antalya, acolo unde au efectuat cantonamentul de iarnă, informează as.ro. Formaţia pregătită de Toni Petrea este singura din Casa Liga 1 care s-a pregătit în afara ţării, lucru care a generat multe controverse cu privire la carantinarea lotului.

Meci dificil la restart de sezon

FCSB şi Astra se întâlnesc în primul lor meci oficial din 2021. Confruntarea are loc vineri de la ora 20:00, face parte din etapa a 16-a din Casa Liga 1 şi e transmisă de Look Sport+.

Ambele echipe au terminat anul 2020 într-o notă pozitivă. FCSB a înregistrat doar un eşec în ultimele 10 etape, dintre care opt victorii. De partea cealaltă, după un început nu foarte bun de campionat, Astra a terminat bine ultimele jocuri de anul trecut. În ultimele şase etape a înregistrat trei victorii şi trei egaluri.

  • FCSB este liderul din Casa Liga 1, cu 34 de puncte
  • Astra e pe 11, cu 16 puncte

Anul trecut, FCSB şi Astra s-au întâlnit de nu mai puţin de două ori. Sezonul trecut, în play-off, Astra a câştigat pe teren propriu cu 3-2, iar în turul actualei stagiuni FCSB a câştigat cu 3-0 la Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele