Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Au scăpat de griji! FCSB nu va trebui să stea în carantină, la sosirea din Antalya

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19884411/1/fcsb.jpg

Cei de la FCSB nu vor trebui să stea în carantină, după ce vor ajunge la Bucureşti din Antalya, acolo unde au efectuat cantonamentul de iarnă, informează as.ro. Formaţia pregătită de Toni Petrea este singura din Casa Liga 1 care s-a pregătit în afara ţării, lucru care a generat multe controverse cu privire la carantinarea lotului.

Meci dificil la restart de sezon

FCSB şi Astra se întâlnesc în primul lor meci oficial din 2021. Confruntarea are loc vineri de la ora 20:00, face parte din etapa a 16-a din Casa Liga 1 şi e transmisă de Look Sport+.

Ambele echipe au terminat anul 2020 într-o notă pozitivă. FCSB a înregistrat doar un eşec în ultimele 10 etape, dintre care opt victorii. De partea cealaltă, după un început nu foarte bun de campionat, Astra a terminat bine ultimele jocuri de anul trecut. În ultimele şase etape a înregistrat trei victorii şi trei egaluri.

  • FCSB este liderul din Casa Liga 1, cu 34 de puncte
  • Astra e pe 11, cu 16 puncte

Anul trecut, FCSB şi Astra s-au întâlnit de nu mai puţin de două ori. Sezonul trecut, în play-off, Astra a câştigat pe teren propriu cu 3-2, iar în turul actualei stagiuni FCSB a câştigat cu 3-0 la Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele