Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Audi îşi ia revanşa şi câştigă a treia etapă din Dakar. Emanuel Gyenes s-a descurcat foarte bine din nou

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20536051/1/dakar-audi.jpg

Veteranul Carlos Sainz a adus victoria pentru Audi. Ibericul a câştigat a treia etapă din Dakar, dar păstrează şanse infime la general, din cauza unei întârziere de peste 2 ore. Pe locul secund s-a clasat surprinzător sud-africanul Hendrik Lategan, pe o Toyota. În timp ce podiumul a fost completat de un alt pilot al constructorului german, Stephan Peterhansel.

Liderul clasamentului general, Nasser Al-Attiyah nu a forţat şi a venit pe 8, la puţin peste 5 minute, dar păstrează un avans solid în clasamentul general.

La clasa moto, sportivul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a ocupat locul 49 în etapa a treia la Raliul Dakar, la clasa moto, rundă disputată pe o distanţă de 255 kilometri.

Etapa a fost câştigată de portughezul Joaquim Rodrigues (Hero), urmat de australianul Toby Price (KTM) şi de americanul Mason Klein (KTM).

La general, Gyenes este pe locul 65, lider fiind britanicul Sam Sunderland (KTM).

La clasa Malle Moto (fără asistenţă tehnică), Gyenes a ocupat locul 6, iar la general este pe locul 9.

Etapa a patra are loc miercuri între Al Qaysumah şi Riad, pe o distanţă de 465 kilometri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele