Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Autocarul echipei Real Madrid, atacat pe drumul spre Stadionul ”Anfield”. Un geam a fost spart

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20117351/1/autocar.jpg

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre Stadionul Anfield, unde campioana Spaniei joacă, miercuri, returul sferturilor de finală cu Liverpool.

Fanii englezi au aşteptat echipa madrilenă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar, potrivit marca.com. Cel puţin o un geam a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit.

Clubul Liverpool a condamnat "comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al "câtorva persoane", după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, potrivit BBC.

Sute de fani ai lui Liverpool s-au îndreptat spre Anfield Road înainte de manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Atocarul cu jucătorii formaţiei Real Madrid a fost huiduit la trecere, iar mai multe obiecte au fost aruncate înspre el.

Un purtător de cuvânt al clubului Liverpool a declarat: "Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili."

Real Madrid joacă la ora transmiterii acestei ştiri returul cu Liverpool. În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri