Ultima oră
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă, imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”

Autorităţile, comunicat după încălcarea distanţării sociale, de către fanii lui Liverpool, ca urmare a câştigării Premier League

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19404251/1/liv.jpg

Liverpool s-a încoronat campioană a Angliei, după 30 de ani, după eşecul lui Manchester City 1-2 cu Chelsea, iar fanii au celebrat la finalul partidei pe străzi. Imaginile de la sărbătoarea supoteriulor au fost urcate pe site-urile de socializare, iar în câteva ore totul s-a viralizat. Însă, din cauza pandemiei de COVID-19, ei nu pot să fie alături de jucători.

Fanii au făcut un adevărat show în stradă, iar reacţia autorităţilor a venit la scurt timp:

"Mii de persoane s-au reunit vineri 26 iunie şi mulţi au ales să ignore sfaturile în materie de distanţare socială şi să pună în pericol securitatea publică", a transmis clubul într-un comunicat comun cu consiliul municipal şi poliţia locală.

"Oraşul nostru se confruntă în continuare cu o criză de sănătate publică şi acest comportament este total inacceptabil", s-a spus la final.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele