Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

"Aveam mare nevoie de el!" Transferul reuşit de CFR pentru care Dan Petrescu se felicită

Liga I Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485958/1/pet.jpg

Dan Petrescu se declară încântat de transferul lui Gabriel Debeljuh, după ce croatul adus de la Hermannstadt a marcat şi împotriva Astrei.

Debeljuh a fost adus pentru a acoperi plecarea lui George Ţucudean şi antrenorul CFR-ului îl compară acum cu fostul atacant Marius Bilaşco, pe care Dan Petrescu l-a avut jucător la Unirea Urziceni.

”E un atacant care mie îmi place foarte mult. Are ceva din fostul meu jucător, Bilaşco. E un jucător care se bate, se apără, atacă, dă goluri... un jucător de careu de care aveam mare nevoie”, a declarat Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele