Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

"Aveam mare nevoie de el!" Transferul reuşit de CFR pentru care Dan Petrescu se felicită

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485958/1/pet.jpg

Dan Petrescu se declară încântat de transferul lui Gabriel Debeljuh, după ce croatul adus de la Hermannstadt a marcat şi împotriva Astrei.

Debeljuh a fost adus pentru a acoperi plecarea lui George Ţucudean şi antrenorul CFR-ului îl compară acum cu fostul atacant Marius Bilaşco, pe care Dan Petrescu l-a avut jucător la Unirea Urziceni.

”E un atacant care mie îmi place foarte mult. Are ceva din fostul meu jucător, Bilaşco. E un jucător care se bate, se apără, atacă, dă goluri... un jucător de careu de care aveam mare nevoie”, a declarat Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele