Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Avertisment pentru Olimpiu Moruţan: ”Mai are multe lucruri de pus la punct!”

Stranieri Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email

Iosif Rotariu, fost mijlocaş la Galatasaray între 1990 şi 1992, îi atrage atenţia lui Olimpiu Moruţan că mai are multe capitole la care trebuie să evolueze, chiar dacă deja a marcat două goluri importante pentru cea mai titrată echipă din ”Ţara Semilunei”.

Rotariu consideră că până la a ajunge la o concluzie în privinţa mijlocaşului ofensiv în vârstă de 22 de ani trebuie să se termine sezonul şi să se vadă dacă a reuşit să se impună ca titular la Galatasaray.  

”Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? (n.r.- locul 8) Nu e prea în faţă în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Şi locul doi e un eşec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanţă, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie şi o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde şi pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă.

Jucătorii de la Galata sunt mai valoroşi decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai şi anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct.”, a declarat Iosif Rotariu pentru GSP.ro.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în 8 meciuri oficiale de la transferul din august, de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele