Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Avertismentul Borussiei Dortmund pentru cluburile interesate de Haaland: "Asta să fie clar!"

Borussia Dortmund Publicat pe 22 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20132891/1/profimedia-0591671586.jpg

Borussia Dortmund nu are de gând să renunţe la Erling Haaland în vara lui 2021 şi a transmis asta clar cluburilor interesate.

Tatăl lui Haaland şi agentul Mino Raiola au discutat deja cu mai multe cluburi interesate, printre care se numără şi Real Madrid sau Barcelona, însă directorul sportiv al Borussiei, Michael Zorc, a transmis că Dortmund nu-şi va vinde vedeta în această vară.

Iar poziţia rămâne fermă chiar şi în cazul în care Dortmund ratează calificarea în Champions League.

"Ne-am spus clar poziţia în cazul lui Haaland. Nicio decizie nu va fi luată fără acordul Borussiei Dortmund. Indiferent pe ce loc vom termina, Erling va continua să joace pentru noi", a spus Zorc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri