Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!

Superliga Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570076/1/nb.jpg


Nicolae Badea (72 de ani) nu e impresionat de situaţia grea prin care trece Dinamo din punct de vedere sportiv şi financiar şi mai creează o problemă în Ştefan cel Mare. Omul care încă deţine 7% din clubul lui Cortacero a cerut schimbarea numelui  din "FC Dinamo Bucureşti" în "SC Dinamo 1948 SA".
 
AFC Dinamo, echipa lui Badea din Liga 4, care revendică sigla şi palmaresul clubului, nu mai vrea să fie confundată cu echipa din Casa Liga 1. Într-o încercare asemănătoare cu cele din războiul dintre FCSB şi Steaua, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie din Ştefan cel Mare a notificat LPF cu privire la schimbarea numelui formaţiei conduse de Cosmin Contra:
 
"Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte „FC” de „Dinamo”, iar după „Dinamo” nu are „Bucureşti”, aşa după cum bine cunoaşteţi şi nu aţi revenit ca urmare a primei noastre notificări.
 
Cu respect vă atragem atenţia că, în cazul în care în documentele / comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo Bucureşti, ne vedem vedem nevoiţi a ne adresa justiţiei, deoarece se face confuzie între cele două entităţi fotbalistice.
 
Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo Bucureşti 1948, Dinamo Bucureşti s.a, numele entităţii fiind desigur SC Dinamo 1948 SA”, se arată în notificare trimisă de echipa lui Badea, ASC FC Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele