Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!

Liga I Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570076/1/nb.jpg


Nicolae Badea (72 de ani) nu e impresionat de situaţia grea prin care trece Dinamo din punct de vedere sportiv şi financiar şi mai creează o problemă în Ştefan cel Mare. Omul care încă deţine 7% din clubul lui Cortacero a cerut schimbarea numelui  din "FC Dinamo Bucureşti" în "SC Dinamo 1948 SA".
 
AFC Dinamo, echipa lui Badea din Liga 4, care revendică sigla şi palmaresul clubului, nu mai vrea să fie confundată cu echipa din Casa Liga 1. Într-o încercare asemănătoare cu cele din războiul dintre FCSB şi Steaua, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie din Ştefan cel Mare a notificat LPF cu privire la schimbarea numelui formaţiei conduse de Cosmin Contra:
 
"Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte „FC” de „Dinamo”, iar după „Dinamo” nu are „Bucureşti”, aşa după cum bine cunoaşteţi şi nu aţi revenit ca urmare a primei noastre notificări.
 
Cu respect vă atragem atenţia că, în cazul în care în documentele / comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo Bucureşti, ne vedem vedem nevoiţi a ne adresa justiţiei, deoarece se face confuzie între cele două entităţi fotbalistice.
 
Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo Bucureşti 1948, Dinamo Bucureşti s.a, numele entităţii fiind desigur SC Dinamo 1948 SA”, se arată în notificare trimisă de echipa lui Badea, ASC FC Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele