Ultima oră
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”

Balint, supărat, după ce echipa sa a obţinut doar o remiză cu Voluntari, deşi a ratat o sumedenie de ocazii. ”Acest egal este un rezultat negativ, chiar dacă am putea spune că este un punct câştigat”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19464434/1/bal.jpg

UTA Arad a inaugurat noul stadion "Francisc von Neumann" cu un egal, 0-0 cu FC Voluntari, în direct la Look Sport, într-un meci în care trupa lui Mihai Teja nu a contat în atac, iar Vlad Morar a ratat o ocazie monumentală.

La flash interviu, Laszlo Balint, tehnicianul arădenilor a fost extrem de supărat, deoarece elevii săi nu au putut înscrie şi au risipit o sumedenie de şanse importante. După primele două etape, UTA are două rezultate de egalitate în Casa Liga 1.

"În primele 60 de minute am controlat jocul, ne-am creat ocazii, Voluntari s-a blocat foarte bine. Dar aşa se întâmplă dacă nu reuşeşti să marchezi. Acest egal este un rezultat negativ, chiar dacă am putea spune că este un punct câştigat având în vedere ultimele 30 de minute", a fost prima reacţie a lui Balint la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele