Ultima oră
VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele VIDEO | Start în play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”

Banciu: "Am fost un împătimit al jocurilor de noroc, dar cu cap!" Experienţa dintr-un cazinou din Timişoara | VIDEO

Emisiuni Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20049072/1/banciu-la-ruleta.jpg

Radu Banciu a povestit în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive un moment petrecut la începutul anilor 2000 când a jucat ruletă la un cazinou din Timişoara.

S-a întâmplat cu ocazia meciului Poli Timişoara - Apulum Alba Iulia, scor 4-3, iar Banciu a rememorat cu umor momentul în care el şi un coleg din presă au câştigat o sumă impresionantă.


"Este ca atunci când ruleta, cum jucam eu cu Bălan, pe vremuri... 35, 36, 35 a dat ruleta în trei mâini. Noi eram la Timişoara, la un meci de fotbal, ţin minte şi acum, la un Poli Timişoara - Alba Iulia 3-4 parcă (n.r. 4-3).. Am scris cronica meciului ăla de vreo patru ori, pentru că tot trebuia să modificăm în funcţie de evoluţia lui. Puţină lume ştie însă că d-abia am mai ajuns la meci pentru că noi când am descins în oraşul de pe malurile Begăi, ne-am dus la cazinou să jucăm, cum făcea orice om pe vremea respectivă... Noi jucam la ruletă, nu la păcănele. Şi toţi banii pe care îi aveam la noi, inclusiv diurna pentru deplasarea la Timişoara, inclusiv banii pentru întoarcerea cu trenul la Bucureşti, i-am jucat la ruletă. Jucam puţine numere, dar e adevărat că am avut 10 ore între Bucureşti şi Timişoara să facem listele pe tren.

Când am ajuns ne-am dus şi am băgat pe 35, pe 36, fiecare a luat câteva numere. Să nu mă mişc de aici: ruleta a dat 35, 36, 35. Ştiţi cum am ridicat din cazinoul ăla? Uite aşa duceam "mălaiul"... Şi atât mi-a zis Bălan, cu ţigara (n.r. imitându-l) "Nu mă mai interesează meciul, Banciule, dă-l dracu de meci".  Nu vă mai spun că n-am mai venit la Bucureşti în seara aia, am mers la cel mai scump hotel din Timişoara, am mers să mâncăm la cel mai scump restaurant, unde eram doar noi, ca în Trans-Siberian. I-am lăsat chelneriţei un bacşiş de nici Giovani Becali nu lăsa la trattoriile lui din Monte Carlo aşa ceva.

Senzaţională seară a fost [...] Un moment genial. Am fost un împătimit al jocurilor de noroc, dar cu cap! Noi ştiam să jucăm. Nu ne-am pierdut ca alţii casa. În schimb am jucat pentru unii... Le făceam cinste cu cânte un Heineken de exemplu ălora care îşi pierduseră casa. Am întâlnit... Nu chiar hergheliile, ca Nicu Ceauşescu, dar îşi pierduseră apartamentul din Militari sau nu ştiu de pe unde.

Monumentale momente, sigur, dar care aparţin unei alte epoci. Tocmai de asta pot să vorbesc despre ele, că anii ăia s-au prescris pentru umanitate. Era vremea în care jungla era populată cu fiare, în care în România mai răsărea câte ceva, era vremea în care mai aveam cu toţii un pic de speranţă
", a povestit cu umor Radu Banciu la Fotbal All Inclusive, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele