Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Bancu a dezvăluit cum s-a infectat cu COVID-19: "Au fost 16 zile de chin!". Discuţia purtată cu Bergodi înaintea plecării italianului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19632555/1/bancu.jpg


Revenit la Craiova după infectarea cu COVID-19, căpitanul Nicuşor Bancu (28 de ani) a dezvăluit de unde a luat virusul, dar şi discuţia pe care a avut-o cu Cristiano Bergodi înainte ca antrenorul italian să plece din Bănie şi să fie înlocuit cu Corneliu Papură.
 
"Îmi doream să revin la antrenamente, am stat 16 zile şi a fost un chin. Mă bucur că am revenit, a fost un antrenament bun pentru mine, a fost o echipă de Liga 3 pe care am dominat-o de la un capăt la altul. Am avut doar temperatură o zi sau două, 14 zile am fost sănătos tun, dar nu am putut ieşi din casă. Nu mi-am dat seama cum am putut să-l iau. Ieşisem negativ, apoi prietena mea a avut nişte simptome, deşi nu ieşise din casă. Cel mai mult m-a durut că am pierdut meciurile echipei, dar şi ale naţionalei. Făcusem nişte meciuri foarte bune, voiam să demonstrez că sunt în formă, dar sper să revin acum la forma la care am fost", a spus Bancu.
 
Lider în teren, Bancu a primit un apel din partea lui Bergodi în momentul în care se afla în izolare din cauza infectării cu COVID-19, dar nu a reuşit să-l facă pe fostul tehnician al Craiovei să revină asupra deciziei de a părăsi clubul condus de Mihai Rotaru: "Am vorbit să marcăm mult, mă bucur că Mamut a reuşit să marcheze. S-a văzut pe teren lipsa lui Koljic, nici ocazii clare nu am avut cum aveam înainte. Sper că venirea lui Mister va schimba ceva, sunt convins că va schimba totul în bine şi vom avea un alt joc. Pe mine m-a surprins plecarea lui Bergodi. Eram acasă, m-a sunat să-mi spună, îmi pare rău, sunt dezamăgit, dar i-am durat baftă. Am vorbit mult, am încercat să-l fac să se răzgândească, dar avea şi probleme de familie acasă, acest lucru l-a determinat să plece.
 
Sunt obişnuit ca la Craiova să se vorbească despre schimbarea antrenorului dacă pierdem un meci sau două. Se vrea performanţă, un joc bun, iar acest lucru îşi pune amprenta. Dar ca jucător profesionist nu trebuie să te afecteze aceste lucruri", a mai punctat fundaşul de bandă stângă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri