Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea şi a făcut lumină în cazul plecării sale din România. ”Este ultima mea declaraţie!”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20446072/1/nicolita.jpg

În presa din România s-a scris că Bănel Nicoliţă ar avea probleme financiare din cauza investiţiei masive la echipa de fotbal din Făurei, unde ar fi pus la bătaie 300.000 de euro.


S-a relatat că Bănel nu a reuşit să restituie banii şi a fugit în Statele Unite ale Americii. Fosta soţie a fotbalistului, Cristina, a oferit mai multe detalii despre situaţia fotbalistului pentru PlaySport. Aceasta a confirmat că este plecat din ţară, dar nu cunoaşte informaţii şi despre problemele financiare.

Nicoliţă a oferit prima reacţie, după tot ce s-a scris în ultima vreme. El a declarat că este plecat din ţară, dar nu a dezvăluit şi unde locuieşte în prezent. De asemenea a punctat că nu are datorii, iar familia sa este bine.

„Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie! Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii… Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!”
, a declarat Bănel Nicoliţă pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri