Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Barajul pentru Casa Liga 1: Chindia – CS Mioveni, în direct pe Look Plus, de la 20.30

Superliga Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19444717/1/chindia-targoviste-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-05-08-2020-14.jpg
Sezonul 2019-2020 în Casa Liga 1, unul absolut nebunesc, cu un scenariu imposibil de anticipat şi cu dese răsturnări de situaţie, este aproape de final. Doar două meciuri, ambele de baraj, mai sunt de disputat, partide care vor decide cea de-a 16-a echipă care va începe următoarea ediţie de campionat.
Ocupanta ultimului loc în Casa Liga 1, Chindia, îşi joacă ultima şansă pentru a rămâne în elita fotbalului românesc. Adversara târgoviştenilor este CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga 2 la finele sezonului 2011-2012 şi care a s-a clasat pe locul 3 în play-off, în urma celor de la UTA şi FC Argeş. De altfel, în cazul în care Mioveniul va reuşi să treacă de Chindia şi să promoveze, judeţul Argeş va avea în premieră două echipe în Casa Liga 1. 
 
Totuşi, calculele hârtiei o indică drept favorită pe Chindia. Asta şi pentru că, cel puţin până acum, în meciurile de baraj care au opus echipe din prima ligă unora din divizia secundă, de fiecare dată primele au avut câştig de cauză. Cel mai recent, în vara anului trecut, Hermannstadt Sibiu reuşea să se salveze de la retrogradare în faţa ambiţiilor Universităţii Cluj.
 
Că dâmboviţenii sunt favoriţi, o spune şi preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu. Acesta a atras însă atenţia că disputa nu este dinainte câştigată.
 
„Putem spune că suntem favoriţi. Dar totuşi cele două jocuri de baraj, ştiţi foarte bine că sunt ambiţii mari, vor veni şi ei cu o dorinţă foarte mare. Şi eu sper ca toată lumea, jucătorii noştri, să putem să îi recuperăm până duminică aşa cum trebuie şi să putem să abordăm primul joc foarte bine. Vom vedea ce se va întâmpla”, afirma Ghergu, la finalul meciului câştigat de Chindia, scor 2-0, cu FC Voluntari.
 
De cealaltă parte, Claudiu Niculescu este convins că echipa sa poate realiza surpriza. „Orice meci începe de la 0-0, plus că se joacă tur-retur. Sperăm ca noi să fim la final cei care ne vom bucura”, a spus antrenorul a cărui carieră de fotbalist a stat sub zodia lui Dinamo.
 
Chindia Târgovişte – CS Mioveni se va juca duminică, de la ora 20.30, şi va fi transmis în direct de postul de televiziune Look Plus. Returul de la Mioveni este programat miercuri, 12 august, de la ora 18.30.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele