Ultima oră
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United
Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia

Barasab Panduru, discurs apăsat la adresa FCSB: ”Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită”

FCSB Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20120223/3/panduru.jpg

Basarab Panduru a pus la punct FCSB, pentru strategia pe care liderul camionatului a abordat-o în Supercupa României, cu CFR Cluj. Fostul fotbalist şi antrenor nu îşi explică faptul pentru care bucureştenii au făcut cinci schimbări la pauza jocului. Dintr-un punct de vedere, lui Basarab Panduru i se pare chiar lipsă de respect faţă de fanii FCSB-ului.

FCSB i-a introdus pe teren, la startul reprizei a doua, pe Creţu, Perianu, Istrate, Şut, şi Radunovic şi au fost scoşi Oaidă, Oct. Popescu, Tănase, Moruţan şi Vînă.

Nu am înţeles de ce 5 schimbări la pauză. La un moment dat, Panţîru s-a accidentat, puteai să rămâi în inferioritate, ei ştiu mai bine. Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită.

Pentru că ei aşteptau un trofeu, cei la FCSB. Dar au zis: ”bă, dacă nu câştig niciun ban, nu mă intereseaz şi e mai important campionatul”. Ceea ce este adevărat. Dar totuşi este un trofeu”, a comentat Basarab Panduru la TelekomSport.

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

  • Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici.
  • Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele