Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Barcelona a găsit planul ideal pentru transferul lui Raheem Sterling. Manchester City e de acord, iar catalanii nu ies în pierdere

Manchester City Publicat pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20467039/1/xavi-2021.jpg

Raheem Sterling (26 de ani) poate fi primul transfer de calibru al Barcelonei, în această iarnă. Catalanii vor să îl ia şi au un plan interesant, care, de altfel, denotă gravele probleme pe care le au cu banii. Barcelona propune un împrumut din iarnă, pentru şase luni, până în vara lui 2022.

Se pare că Manchester City ar fi de acord cu varianta, în condiţiile în care, în vară, Barcelona ar urma să plătească 50 de milioane de euro pentru transerul definitiv, dar doar dacă va fi mulţumită de evoluţiile englezului.

În plus, zilele trecute Guardiola nu spunea nu unei treceri a lui Sterling la Barcelona: ”Avem prea mult de lucru, dar dacă Barcelona este interesată de vreun jucător de-al nostru, sunt convins că... Barcelona este încă un club atractiv, mai mult decât atractiv. Oraşul, clubul, istoria. Acestea sunt foarte seducătoare pentru antrenori şi fotbalişti.

Dacă Barcelona este interesată de un jucător de-al nostru, va porni toate utilajele necesare, este o căptuşeală oceanică. Barcelona, prin mai bine şi în rău, poate face ce vrea”.

Sterling nu mai e nici el jucătorul din sezoanele trecute. În actuala stagiune a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive în 15 meciuri. Transfermarkt îi oferă o cotă de 90 de milioane de euro, cu aproape jumătate din cota care îi era pusă în decembrie 2019.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele