Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Barcelona a mai prelungit contractul unui jucător de bază

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19519057/1/cou.jpg

FC Barcelona îşi securizează jucătorii importanţi. Clement Lenglet îşi va prelungi contractul cu gruparea catalană.

Jucătorul francez mai are acord până în 2023, dar în urma negocierilor cu conducerea, acesta se va prelungi până în 2025.

Lenglet (25 de ani) a fost transferat în vara anului 2018 de la FC Sevilla, contra sumei de 35,9 milioane de euro. Da la sosirea pe ”Camp Nou”, fundaşul a bifat 88 de apariţii.

S-a rezolvat şi cu Ter Stegen

Portarul german Marc-André ter Stegen îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona până în 2025, informează Marca.

În vârstă de 28 de ani, Marc-André ter Stegen a ajuns la un acord cu oficialii catalani pentru prelungrea contractului şi pentru următorii trei ani.

Portarul a jucat pentru FC Barcelona 236 de meciuri de la sosirea sa la catalani în 2014.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele