Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Barcelona aduce o fostă legendă pentru a-l înlocui pe Setien. Mutarea s-ar putea realiza după această etapă

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19411473/1/xav.jpg

Remiza cu Atletico Madrid se pare că a pus capac antrenorului Quique Setien, care are zilele numărate la FC Barcelona. Acesta a pierdut controlul vestiarului şi liderii echipei, cu Messi în frunte nu îl mai vor.

Ultima partidă ar putea fi cea contra celor de la Villareal, de mâine.

Înlocuitorul acestuia este Xavi (40 de ani), care în prezent mai are contract cu qatarezii de la Al-Sadd până la finele varii. Pentru ca mutarea să se realizeze fostul mare mijlocaş al grupării catalane a pretins câteva transferuri. Este vorba despre: Lautaro Martinez (atacant) şi Marcelo Brozovic (mijlocaş), ambii de la Inter Milano, Aymeric Laporte (fundaş) şi Kevin de Bruyne (mijlocaş) de la Manchester City. De asemenea, readucerea lui Neymar de la PSG ar fi una din priorităţile acestei perioade de transferuri.

Este un vis să te întorci la Barcelona. Este casa mea şi viaţa mea. Acum învăţ multe ca antrenor în Qatar. La Barcelona este însă altceva, trebuie să fii foarte pregătit pentru a o antrena.

Uneori folosesc tehnici învăţate la antrenamentele lui, dar şi ale lui Luis Enrique sau Luis Aragones. Neymar este cel mai bun fotbalist din lume”, a spus fostul mijlocaş al catalanilor, acum câteva luni.

El Mundo Deportivo că Xavi a fost cerut pe banca Barcelonei de Lionel Messi, bunul său prieten. De asemenea, publicaţia a anunţat că noul tehnician va semnat un contrac în urma căruia va primi 6 milioane de euro pe an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele