Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

Barcelona - Granada se joacă luni, de la 22:00, la Look Sport. Ronald Koeman, obligat să câştige. Echipele probabile

Barcelona Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20396112/1/fc-barcelona-v-getafe-cf-laliga-santander-4b5de5389be76382691b5fb1fbe0c866.jpg

Barcelona şi Granada se întâlnesc, luni, în etapa a cincea din La Liga, de la ora 22:00. Partida este transmisă în direct de către Look Sport, iar cele mai importante faze ale meciului vor fi redate de către site-ul www.looksport.ro. Meciul poate fi urmărit şi pe platforma www.primaplay.ro.

În ciuda situaţiei grele pe care o traversează Barcelona, în special din cauza problemelor financiare, catalanii nu au început atât de rău în La Liga. Au bifat până acum 2 victorii şi un egal, ocupând locul 7 în clasament. În Champions League au început cu stângul, suferind o înfrângere usturătoare în faţa celor de la Bayern Munchen, 0-3.

Momentan au un meci disputat în minus faţă de celelalte echipe. Sevilla are acelaşi parcurs şi de asemenea, un meci jucat în minus.

În cazul unei victorii, Barcelona ar ajunge direct în fruntea clasamentului, alături de Real Madrid, Valencia şi Atletico Madrid. Niciuna dintre echipele spaniole nu are victorii pe linie, fiecare având câte un egal. 

De partea cealaltă, Granada a început prost sezonul şi se află la coada clasamentului, pe locul 17, primul deasupra liniei roşii. Nu au reuşit să înregistreze niciun succes şi au 2 înfrângeri şi două rezultate de egalitate.

O înfrângere i-ar putea fi fatală lui Ronald Koeman, pentru că deja există multe speculaţii privind viitorul său la clubul catalan.

Ultimatum pentru Ronald Koeman

Antrenorul Ronald Koeman are trei meciuri la FC Barcelona pentru a redresa echipa, a anunţat cotidianul Sport. În caz că nu reuşeşte să îndrepte lucrurile, Koeman va fi dat afară.

Potrivit sursei citate, antrenorul ar avea la dispoziţie meciurile cu Granada, Cadiz şi Levante. De asemenea, Sport subliniază că tehnicianul olandez ar fi primit avertismentul de la preşedintele Joan Laporta şi de la alţi oficiali.

Ronald Koeman o antrenează pe Barcelona din august 2020 şi are, teoretic, contract valabil cu formaţia blaugrana până în iunie 2022. În cele 58 de meciuri pe banca Barcelonei, catalanii s-au impus de 37 de ori, au remizat de 9 ori şi au înregistrat 12 înfrângeri. Cupa Spaniei este singurul trofeu pe care l-a cucerit tehnicianul olandez alături de Barcelona.

Echipele probabile

  • Barcelona: Dest, Garcia, Pique, Mingueza, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Memphis Depay, Luuk de Jong, Coutinho. 
  • Granada: Arias, Duarte, Sanchez, Neva, Montoro, Gonalons, Monchu, Machis, Suarez, Soro 

Programul transmisiunilor Look Sport din etapa a 5-a, din La Liga

  • Celta Vigo – Cadiz, live la Look Sport 2, vineri, de la 22:00
  • Atletico Madrid - Athletic Bilbao, live la Look Sport 3, sâmbătă, de la 17:15
  • Elche – Levante, live la looksport.ro/ppv2, sâmbătă, de la 19:30
  • Alaves – Osasuna, live la Look Sport 2, sâmbătă, de la 22:00
  • Mallorca – Villarreal, live la looksport.ro/ppv2, duminică, de la 15:00
  • Real Sociedad – Sevilla, live la Look Sport 2, duminică, de la 17:15
  • Betis – Espanyol, live la Look Sport 2, duminică, de la 19:30
  • Valencia - Real Madrid, live la Look Sport, duminică, de la 22:00
  • Barcelona – Granada, live la Look Sport, luni, de la 22:00
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele