Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Barcelona îl putea avea pe Mbappe pentru "doar" 100 de milioane de euro, dar a ales alt fotbalist: "Joacă mai mult pentru echipă!"

La Liga Publicat pe 15 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19595261/1/km.jpg
Barcelona putea pune mâna încă din 2017 pe Kylian Mbappe, dar board-ul catalan l-a preferat pe Ousmane Dembele. Dezvăluirea îi aparţine lui Javier Bordas, fost director al clubului, care a oferit şi explicaţia uneia dintre cele mai neinspirate alegeri din istoria recentă a fotbalului.
 
Când PSG i-a achitat clauza de rezilere lui Neymar, 222 de milioane de euro, Barcelona avea bani pentru a cumpăra pe oricine disponibil pe piaţă. Iar pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai brazilianului s-a aflat şi Kylian Mbappe, actualul campion mondial considerat de mulţi viitorul Balon de Aur. Doar că, la îndemnul lui Robert Fernandez, clubul blaugrana a decis că e mai bine să meargă pe pista Ousmane Dembele, cumpărat de la Borussia Dortmund cu 105 milioane de euro: "Când ne-am gândit să-l semnăm pe Dembele, agentul Josep Maria Minguella m-a sunat şi mi-a spus că Mbappe e disponibil. Am vorbit cu preşedintele Bartomeu şi mi-a spus să mă uit spre el. L-am sunat pe tatăl lui Mbappe şi mi-a spus că nu va merge la Real Madrid, pentru că Ronaldo, Benzema şi Bale sunt acolo şi că, în schimb, ar putea merge la Barcelona, pentru că Neymar plecase. Preşedintele lui Monaco ar fi preferat ca Mbappe să semneze cu Barcelona şi să nu întărească rivala PSG. Şi s-ar fi făcut pentru 100 de milioane de euro!
 
Robert Fernandez l-a preferat pe Dembele şi Pep Segura l-a susţinut. Explicaţia a fost că Mbappe e egoist şi că Dembele joacă mai mult pentru echipă, dar şi că Neymar, un atacant lateral, trebuie înlocuit tot cu un atacant lateral, nu cu unul de careu", dezvăluite acum Javier Bordas, pentru Mundo Deportivo.
 
Restul e istorie. În timp ce Dembele are o carieră măcinată de accidentări şi controverse pe Camp Nou şi nu s-a ridicat niciodată la nivelul aşteptărilor, Mbappe a cucerit titlul mondial cu Franţa, a jucat o finală de Liga Campionilor cu PSG şi a devenit, practic, de neatins pentru orice club din lume.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele