Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Barcelona, ofertă pentru răscumpărarea unui fost jucător

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19411235/1/gar.jpg

FC Barcelona a început negocierile pentru Eric Garcia (19 ani), fotbalist crescut în academia de tineret a catalanilor, dar cedat la Manchester City, în anul 2017, pentru suma de 1,7 milioane de euro.

Nu se ştiu mai multe detalii despre stadiul negocierilor, dar contractul fundaşului central spaniol cu gruparea din Premier League va expira în 2021

"Barcelona i-a transmis deja lui City o ofertă, iar "cetăţenii", ştiind că îl pot pierde gratis, au deschis uşa negocierilor. Acestea sunt încă în faza iniţăială, pentru că nu s-a găsit încă formula ideală pentru ca jucătorul să se întoarcă la Barcelona", notează sport.es.

Garcia este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 6,3 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele