Ultima oră
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”

Barcelona, PSG, Fiorentina şi Napoli merg după "urmaşul lui Pirlo" în viziunea lui Lucescu. Şi-au permis să refuze 65 de milioane de euro şi doi jucători la schimb

Serie A Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19378513/1/sandro-tonali.jpg

 
Aflată pe ultimul loc în Serie A, Brescia şi-a permis luxul de a refuza 65 de milioane de euro şi doi jucători la schimb din partea Barcelonei pentru noua stea a fotbalului italian, Sandro Tonali (20 de ani). Dezvăluirea îi aparţine preşedintelui clubului, Massimo Cellino, care a transmsis că dorinţa jucătorului e să meargă fie la Juventus, fie la Internazionale Milano.
 
Cu evoluţii foarte bune în campionatul italian, Tonali a primit rapid eticheta de "noul Pirlo", iar Barcelona a fost prima care a încercat să-l transfere. Cu 65 de milioane de euro şi doi jucători tineri incluşi în tranzacţie, dar Brescia şi Sandro nu au fost impresionaţi: "Înaintea pandemiei, Barcelona făcuse o ofertă de 65 de milioane de euro plus doi tineri foarte interesanţi, evaluaţi la şapte milioane de euro fiecare. Cred că au primit un răspuns care nu le-a plăcut", a spus Cellino, pentru Corriere dello Sport, înainte să ofere detalii despre licitaţia deschisă pentru mijlocaşul Bresciei: "PSG îl vrea, Nasser Al-Khelaifi mi-a scris, dar băiatul nu vrea în Franţa. De Laurentiis (n. red - patronul lui Napoli) mi-a oferit 40 de milioane, Fiorentina îl vrea şi ea, dar el preferă să meragă la Juventus sau Inter Milano".
 
Ultima în Serie A, cu doar 12 puncte, Brescia are nevoie de aportul lui Tonali pentru a evita drumul spre Serie B, motiv pentru care conducerea vrea să amâne iminentul transfer până la finalul acestui sezon: "Nu negociez cu nimeni! Mai sunt 12 etape şi băitatul trebuie să stea calm. Sunt curios cum va reacţiona echipa, Brescia e pe primul loc. El este un băiat a cărui faţă se luminează când vede o minge. L-am văzut făcând lucruri impresionante pe teren".
 
Tânărul mijlocaş, despre care Mircea Lucescu spune că "e un urmaş demn al lui Pirlo. Sunt foarte asemănători, chiar dacă Tonali este mai dinamic” a strâns 23 de meciuri, un gol şi cinci pase decisive în acest sezon de Serie A. Tehnic, cu o viziune aparte, fotbalistul cotat la 31,5 milioane de euro a dat dovadă şi de spirit de echipă: "Are personalitate şi se sacrifică. Înainte de pauză, a ascuns o inflamaţie a cvadricepsului pentru că a vrut să-şi ajute echipa. Când am aflat, a trebuit să-l reţinem forţat din a mai juca", a mai declarat preşedintele Bresciei.
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele