Ultima oră
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse

Un adevărat El Clasico! Real Madrid se impune în faţa Barcelonei. Formaţia catalană intră în criză, fiind departe de marea rivală în campionat

La Liga Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

Marele derby al Spaniei s-a terminat cu victoria celor de la Real Madrid, scor 3-1, în faţa unei echipe a Barcelonei care a jucat bine până în minutul 60, după care a urmat o cădere inexplicabilă.

Confruntarea a început spectaculos. Valverde a deschis scorul încă din minutul 5. Uruguayanul a trimis imparabil la vinclu, după o pasă recepţionată de la Benzema. Catalanii au revenit rapid în joc, prin Ansu Fati, care a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico, graţie unei faze create de Messi şi de Alba.

Actul secund a fost echilibrat până în minutul 60, când Lenglet îl faultează imprudent pe Sergio Ramos în careu, arbitrul nu arată nimic, dar în cele din urmă VAR întoarce faza şi se dictează penalty, pe care căpitanul Realului îl transformă. Din acel moment Barcelona nu a mai contat în joc, iar schimbările ofensive din ultimele 10 minute efectuate de Ronald Koeman nu au adus decât o şi mai mare degringoladă în joc.

Totul a cumulat cu reuşita lui Modric, din minutul 90. Astfel, Real Madrid se duce la un avans de 6 puncte în faţa marilor rivali, care au mari probleme în a-şi calibra jocul ofensiv, Messi fiind apatic în partida din această după-masă.

--------------------------------------------------

Barcelona - Real Madrid 1-3 (Fati 9 / Valverde 5, Sergio Ramos 62-penalty, Modric 90)

 

Minutul 90+5: Fluier final! Real Madrid câştigă cu scorul de 3-1!

Minutul 90+3: Schimbările lui Koeman nu au dat randament. Este degringoladă totală în jocul catalanilor.

Minutul 90+1: Vor fi 5 minute de prelungire.

Minutul 90: GOL Real Madrid! Modric închide partida. Croatul înscrie, după o mare greşeală a lui Neto, care a plonjat în faţa lui Vinicius şi a scăpat balonul în faţa veteranului mijlocaş, care a finalizat cu poarta goală.

Minutul 87: Sergio Ramos este lăsat liber în careu. Fundaşul spaniol primeşte o centrare de pe partea dreaptă, dar Neto are un reflex de senzaţie şi respinge.

Minutul 86: Dublă ocazie mare pentru Kroos. Germanul şutează din interiorul careului, dar Neto respinge, mingea ajunge din nou la mijlocaş, care trage în forţă, dar portarul adus de la Valencia are o nouă intervenţie mare.

Minutul 82: Zidane face şi el o modificare. Rodrygo îi ia locul lui Asensio.

Minutul 81: Trei schimbări dintr-un foc făcute de Ronald Koeman. Ies Fati, Busquets şi Pedri, iar în locul lor intră Griezmann, Dembele şi Trincao

Minutul 79: Messi execută o lovituă liberă de la 23 de metri, din poziţie ideală. Execuţia sa este deviată de zid în corner.

Minutul 70: Barcelona cere penalty, după o respingere a lui Sergio Ramos, în mâna lui Varane.

Minutul 68: Valverde, marcatorul primului gol iese accidentat pe teren. Zidane îl trimite în locul său pe Modric.

Minutul 62: GOL Real Madrid! Sergio Ramos transformă execuţie. Fundaşul spaniol a tras pe stânga, Neto fiind pe minge, dar nu a putut opri golul.

Minutul 61: În cele din urmă intervine VAR. Iar arbitrul dictează penalty!

Minutul 60: Arbitrul nu arată nimic la un contact între Lenglet şi Sergio Ramos în careu. La reluări s-a văzut că trebuia dat penalty pentru Real Madrid.

Minutul 56: Real Madrid dă replica prin Karim Benzema. Şutul francezului de la limita careului trece însă mult peste buturile lui Neto.

Minutul 54: Barcelona are o şansă uriaşă. Ansu Fati centrează de pe partea dreaptă, iar Coutinho loveşte mingea cu capul, care se duce pe lângă poartă. Courtois era bătut, dacă execuţia prindea cadrul porţii.

Minutul 51: Fati este la un pas de a face ”dubla”, dar execuţia sa trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 24: Neto are un super reflex, la şutul lui Toni Kroos.

Minutul 23: Ocazie mare ratată de Messi. Acesta scapă uşor de Ramos, dar Courtois salvează situaţia.

Minutul 9: GOL Barcelona! Messi iese la rampă. Starul argentinian îl lansează pe Jordi Alba, care îi pasează lui Ansu Fati, iar tânărul star al catalanilor reuşeşte să egaleze.

 

Minutul 5: GOL Real Madrid! Benzema trimite o pasă excelentă către Federico Valverde, care îl ”execută” pe portarul Neto, titularizat în lipsa lui Ter Stegen.

 

Minutul 1: A început marele derby al Spaniei!

Echipele de start:

  • Barcelona: Neto - Dest, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Pedri, Coutinho, A. Fati Messi
  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro,Valverde, Isco - Benzema, Vinicius

-----------------------------------------------

Update 16:20 Gică Hagi, printre jucătorii care au evoluat pentru ambele echipe! 'Regele' a jucat între 1990 şi 1992 la Real Madrid, apoi între 1994 şi 1996 la FC Barcelona.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19560201/18/jucatori-real-madrid-barcelona.jpg

Update 16:10 Cele două echipe au ajuns la stadionul 'Camp Nou'.

Update 16:00 Iată echipele de start!

Barcelona: Neto – Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Busquets, Frenkie De Jong, Pedri - Coutinho, Ansu Fati, Messi.

Rezerve: Tenas, Pena (portari), Alena, Araujo, Braithwaite, Dembele, Firpo, Griezmann, Pjanic, Puig, Sergi Roberto, Trincao.

Real Madrid: Courtois – Nacho, Varane, Ramos, Mendy – Casemiro, Kroos, Valverde – Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Rezerve: Lunin, Luis Lopez (portari), Militao, Modric, Marcelo, Lucas Vazquez, Jovic, Isco, Rodrygo.


Fotbalul spaniol se pregăteşte să ne arate tot ce are mai de calitate, sâmbătă, când pe la Barcelona vine „duşmanul de moarte” Real Madrid.

  • EL CLASICO: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17:00

Surprinzător, El Clasico le găseşte pe cele două echipe într-o postură mai puţin aşteptată. Când s-au scurs deja şase etape din La Liga, Barcelona ocupă un neverosimil loc 9 în clasament şi are doar 7 puncte. Catalanii au însă o scuză: mai au de disputat două restanţe, meciuri care în cazul în care vor fi câştigate, i-ar putea propulsa până pe primul loc, prin jocul rezultatelor. 

Real Madrid stă ceva mai bine. Echipa pregătită de Zinedine Zidane e a treiaşi are 10 puncte în clasament. Şi Real Madrid mai are de disputat un meci restant, care, în cazul în care ar fi câştigat, i-ar asigura teoretic şefia în La Liga.

Pe lângă startul slab, cele două echipe mai au punct în comun: ambele au pierdut ultimul meci în campionat. Real Madrid s-a împiedicat acasă cu nou promovata Cadiz (scor 0-1), iar Barcelona a cedat la fel de surprinzător pe terenul lui Getafe, cu acelaşi scor.

Înaintea confruntării dintre cele două echipe legendare ale fotbalului spaniol, cele două echipe se confruntă cu probleme de lot, Catalanii nu se vor putea baza pe portarul Ter Stegen (accidentat la genunchi), Alba, Umtiti şi Fernandes, toţi accidentaţi. Madrilenii stau şi mai rău la acest capitol. Simbolul Sergio Ramos va privi meciul din faţa televizorului. Căpitanul se adaugă pe o listă destul de lungă de jucători indisponibili, care îi mai cuprinde pe Dani Carvajal, Eden Hazard, Martin Odegaard şi Alvaro Odriozola.

Conferinţă de presă Ronald Koeman
 
Conferinţă de presă Zinedine Zidane
 
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele