Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Barcelona renaşte cu trei transferuri stelare. Primul fotbalist, deja convins

Barcelona Publicat pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19925997/2/barcelona-12.png

Barcelona vrea să schimbe mai mulţi jucători în vară şi e pusă pe fapte mari. Vrea să aducă mai muţi fotbalişti de top, trei mai exact, pe care îi poate lua la super preţ. Al treilea a fost convins deja să semneze cu catalanii.

Sergio Aguero şi David Alaba, doriţi de Barcelona

Sergio Aguero (32 de ani) este pe final de contract cu Manchester City. Înţelegerea îi expiră în vară, este aşadar în ultimele şase luni de contract, şi poate semna cu oricine. Aceste şanse sunt mari, pentru că ”cetăţenii” nu-l mai vor pe atacantul argentinian, care este deja în atenţia mai multor echipe.

Barcelona vrea un atacant care să aducă aminte de Suarez din ultimii ani, plecat nu în urmă cu foarte multe timp la Altetico Madrid. Catalanii nu mai au om de gol, iar salvarea poate să vină de la Aguero. Atacantul joacă pentru Manchester City din 2011, perioadă în care a marcat 256 de goluri în 379 de partide, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

David Alaba este cel mai important fotbalist care poate fi luat liber de contract în această perioadă. Fundaşul austriac a primit nenumărare oferte de câteva săptămâni, dar se pare că s-a oprit asupra uneia. Presa din Spania anunţă clar că Alaba este dorit şi Barcelona.

David Alaba va pleca liber de la Bayern Munchen, motiv pentru care multe echipe s-au interesat de el. Este unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă ai Europei, iar gândul că poate fi semnat gratis e în mintea multor cluburi. Austriacul, fost adversar al României în grupa de Liga Naţiunilor, s-a certat cu oamenii din conducerea lui Bayern Munchen.

Barcelona a încercat să îl transfere pe fundaş, dar în cele din urmă a ieşit din cursă, pentru că pretenţiile acestuia au fost considerate exagerate. Alaba a cerut 10 milioane de euro salariu, dar şi un bonus de 15 milioane de euro, în momentul semnării contractului.

Eric Garcia şi-a dat acordul pentru trecerea la Barcelona

Barcelona este extrem de aproape de primul transfer al iernii, dar pentru vară. Catalanii nu au renunţat niciodată la Eric Garcia (20 ani), de la Manchester City, pe care ar urma să îl anunţe în câteva zile. Fundaşul şi-a dat de mai mult timp acordul să revină la Barcelona, dar problema era cu clubul englez, care a tot încercat să prelungească înţelegerea cu Garcia sau să obţină o sumă mare de bani în schimbul transferului.

Potrivit lui Toni Freixa, unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului catalan, Garcia va ajunge mai mult ca sigur la Barcelona în vară, liber de contract.

El va ajunge în vară, când se va încheia sezonul şi va fi disponibil pe gratis”, a spus Freixa, citat de AS.com

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele