Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Barcelona renunţă la doi fotbalişti importanţi. Pe unul îl vinde pentru 10 milioane de euro, pe celălalt l-a ameninţat

Barcelona Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20241755/1/barcelona-123.jpg

Barcelona pregăteşte şi primele debarcări în această vară, după primele noutăţi. Cei mai importaţi jucători puşi pe lista neagră de conducere sunt doi fundaşi, Samuel Umtiti (27 de ani) şi Clement Lenglet (25 de ani). În privinţa primului, în mare măsură debarcarea lui a fost programată din pricina faptului că nu a dat un randament deloc bun în ultima perioadă, dar şi pentru că are un slariu foarte mare.

Conforma presei din Spania, conducerea nu e dispusă să-l mai plătească pe Samuel Umtiti cu 12 milioane de euro pe an. Atât de dezamăgiţi sunt conducătorii de el, încât îl dau pentru numai 10 milioane de euro.

Lenglet a fost chiar ameninţat de Barcelona. Ori pleacă, ori va fi trimis să se antreneze cu echipa a doua. O decizie incredibilă pentru un club de importanţa catalanilor.

Umtiti a venit la Barcelona pentru 25 de milioane de euro. A fost adus de la Lyon, în vara lui 2016. Sezonul trecut, francezul a prins numai 16 meciuri.

De partea cealaltă, Lenglet a ajuns la Barcelona în 2018, de la Sevilla, pentru 36 de milioane de euro. În ultima stagiune a prins 48 de meciuri şi a marcat un gol, în La Liga.

Umtiti e cotat de Transfermarkt la 8 milioane de euro, iar Lenglet la 25 de milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele