Ultima oră
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri

Barcelona va rezilia contractul cu Alex Collado, după ce a rămas în afara loturilor

Barcelona Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20400801/1/barcelona.jpg

Alex Collado (22 de ani) va fi dat afară de la Barcelona, în perioada imediat următoare. Aripa nu a fost înregistrată nici la prima echipă, nici la echipa a doua, iar înaintea perioadei de mercato a ratat mai multe transferuri.

Barcelona nu vrea să îl mai ţină până la iarnă, când l-a putea integra în vreunul din loturi, astfel că a decis să îl lase liber de contract, după cum notează mai multe publicaţii de presă din Spania.

Mijlocaşul s-a format la centrele de copii şi juniori ale lui Espanyol şi Barcelona, dar în timp a prins doar două partide pentru Barcelona şi 83 de meciuri pentru Barcelona B.

Barcelona - Granada se joacă luni, de la 22:00, la Look Sport

Barcelona şi Granada se întâlnesc, luni, în etapa a cincea din La Liga, de la ora 22:00. Partida este transmisă în direct de către Look Sport, iar cele mai importante faze ale meciului vor fi redate de către site-ul www.looksport.ro. Meciul poate fi urmărit şi pe platforma www.primaplay.ro.

În ciuda situaţiei grele pe care o traversează Barcelona, în special din cauza problemelor financiare, catalanii nu au început atât de rău în La Liga. Au bifat până acum 2 victorii şi un egal, ocupând locul 7 în clasament. În Champions League au început cu stângul, suferind o înfrângere usturătoare în faţa celor de la Bayern Munchen, 0-3.

Momentan au un meci disputat în minus faţă de celelalte echipe. Sevilla are acelaşi parcurs şi de asemenea, un meci jucat în minus.

În cazul unei victorii, Barcelona ar ajunge direct în fruntea clasamentului, alături de Real Madrid, Valencia şi Atletico Madrid. Niciuna dintre echipele spaniole nu are victorii pe linie, fiecare având câte un egal. 

De partea cealaltă, Granada a început prost sezonul şi se află la coada clasamentului, pe locul 17, primul deasupra liniei roşii. Nu au reuşit să înregistreze niciun succes şi au 2 înfrângeri şi două rezultate de egalitate.

O înfrângere i-ar putea fi fatală lui Ronald Koeman, pentru că deja există multe speculaţii privind viitorul său la clubul catalan.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele