Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Basarab Panduru îi cere o schimbare lui Rădoi. Ce sistem ar trebui să adopte România: "Ne-ar prinde mult mai bine"

Echipa nationala Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19622186/1/pan.jpg


Basarab Panduru (50 de ani) a crezut că tranziţia de la tineret la seniori se va face în alte condiţii şi România ar putea găsi resursele pentru un viitor mai bun în fotbal, însă speranţele sale s-au diminuat rapid. Asta pentru că, susţine fostul mijlocaş, Mirel Rădoi nu a "nimerit" nici sistemul de joc ideal pentru prima reprezentantivă.
 
Din punctul de vedere al lui Panduru, Rădoi greşeşte atunci când nu trimite pe teren două vârfuri de careu într-un 4-4-2 clasic despre care spune că ar pune mult mai multe probleme adversarilor. Iar Pandi îi recomandă fostului lider din Ghencea să preia exemplul naţionalelor din nordul Europei: "Meciul cu Austria cred că ne-a păcălit pe toţi, pentru că după meciul cu Austria am crezut şi, în primul rând cred că antrenorul a crezut, că se bate de la egal la egal cu oricine. Noi nu avem echipă de 4-3-3. Noi nu avem nici măcar rezervele pe care le are Liverpool. Noi cred că trebuie să ne uităm  la echipele care sunt lângă noi, ce joacă şi au rezultate. Ce joacă Suedia de exemplu, ce joacă Danemarca de exemplu. Părerea mea a fost dintotdeauna că noi trebuie să jucăm cu două varfuri. Cred că un 4-4-2 pe noi ne-ar prinde mult mai bine. Dacă te uiţi la ultimele patru meciuri, am arătat foarte rău. Rădoi a fost antrenorul care mi-a dat speranţă la U21. Am avut încredere în acea naţională că poate face lucruri măreţe", a spus fostul secund al lui Reghecampf la Al Wasl, la Telekom Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri