Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Basarab Panduru nu e impresionat după victoria cu Islanda. "Nu a fost prima echipă a Islandei" Laude pentru Nedelcu şi Raţiu

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20382722/1/pan.jpg

Naţionala României a întrerupt o serie de patru eşecuri şi s-a impus în Islanda, scor 2-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Basarab Panduru este de părere că ‘tricolorii’ nu trebuie să se entuziasmeze excesiv, după ce au înfruntat o echipă cu multe absenţe.

La Reykjavik, ‘tricolorii’ au câştigat prin golurile marcate de Dennis Man (47’) şi Nicolae Stanciu (83’).

Raportul ocaziilor de gol a fost 18-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă a fost 6-3 pentru echipa pregătită de către Mirel Rădoi.

România şi-a luat revanşa după ce a pierdut cu 1-2 în Islanda în toamna trecută, în semifinalele barajului pentru EURO 2020.

"Am câştigat, pentru că am fost mai buni decât ei. Am întâlnit o Islanda... Poate cea mai slabă din ultimii ani. Nici nu cred că e prima echipă a lor. Numele importante au lipsit, dar nu mai e important. E important că am câştigat. Rădoi a şi riscat, făcând o echipă de atac, cu Raţiu pe dreapta. I-a plăcut de Raţiu la Jocurile Olimpice, probabil că de asta l-a luat. E o surpriză, dar e un jucător care a intrat bine. Cred că Raţiu şi-a făcut treaba în seara asta, pe perioadă lungă poate fi un câştig.

Nedelcu a crescut în trei săptămâni în Germania cât nu a crescut în patru ani la FCSB. Markovic a intrat şi nu ştiam dacă poate fi folosit, că acuza o mare stare de oboseală. În Bundesliga, eşti în trei zile cât în România în 15 ani. Nedelcu n-a învăţat nimic în patru ani, tot ce ştie acum e învăţat în trei săptămâni în Germania.

Sorescu e singurul jucător din lume care nu ştie pe ce post joacă. Sunt fundaş dreapta la ultimul meci al lui Dinamo, ajung la naţională extremă stângă. Rădoi a vrut ca pe bandă să aibă viteză", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Programul ‘tricolorilor’:

  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Naţională (Bucureşti)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Clasamentul grupei J

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20382722/2/grupa-j.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri