Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Baschet masculin ǀ All Star Game se va organiza în 2022, după doi ani de pauză

Baschet Publicat pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20550609/1/asg-2019.jpg

FR Baschet a anunţat, joi, în urma unei şedinţe de Consiliu Director, că All Star Game la masculin se va organiza în acest an. Ultima dată a avut loc în 2019.

All Star Game nu a mai fost organizat din cauza pandemiei în 2020 şi 2021, ultima ediţie având loc în 2019, la Cluj-Napoca.

Evenimentul de atunci s-a organizat a doua zi după finala Cupei României, însă în 2022 All Star Game va avea loc în 20 aprilie, în timpt ce Turneul Final Four al Cupei, între 15-17 februarie.

Între alte decizii luate la şedinţa Consiliului Director al FR Baschet se află şi cea de disputare a ultimei partide din finala Ligii Naţionale în 7 iunie, nu în 5 iunie, cum era programată iniţial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele