Ultima oră
Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud! Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud!
VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid
NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU

Baschetbalista Claudia Pop Cuic şi-a anunţat retragerea din echipa naţională

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20401416/1/cuic.jpg

Claudia Pop Cuic a decis să îşi încheie cariera la nivel de echipă naţională şi a anunţat că, după un deceniu dedicat reprezentativei, a decis să se dedice fiicei sale şi carierei la nivel de club.

În vârstă de 32 de ani şi componentă în acest sezon a echipei turce Bursa BSB, Claudia Pop Cuic şi-a explicat decizia.

”Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa naţională după naşterea fiicei mele. Am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare şi mândrie, de fiecare dată recunoscătoare pentru că sunt convocată şi pentru că pot cânta imnul, purtând tricoul în care am visat să joc de când eram copil. Având în vedere vârsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supusă în ultimii ani şi, nu în ultimul rând, faptul că am devenit de curând mamă, pur şi simplu cred că este timpul să fac un pas în spate şi să las locul altor jucătoare să vină din urmă”.

Baschetbalista le-a mulţumit fanilor care au susţinut-o de-a lungul timpului, alături de colege, antrenori şi membrii stafurilor tehnice, precum şi FR Baschet.

Jucătoarea, care este soţia managerului de la ”U” BT Cluj, Branko Cuic, a jucat pentru naţionalele României la diferite niveluri de vârstă din 2009. În această vară a fost componentă a reprezentativei tricolore la JO de la Tokyo, unde România s-a clasat pe locul 7.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele