Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Baschetbalistul american Patrick Richard, de la ”U BT Cluj”, va primi cetăţenia română şi urmează să depună jurământul

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20002912/1/ri.jpg

Baschetbalistul american Patrick Richard, de la U Banca Transilvania Cluj, va primi cetăţenia română. Hotărârea de Guvern a fost adoptată şi urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar sportivul va susţine interviul şi depunerea jurământului.

Guvernul a luat Hotărârea în şedinţa din 18 februarie, iar aceasta ar urma să fie publicată în Monitorul Oficial, iar apoi sportivul să susţină interviul şi să depună jurământul. Din acel moment va fi considerat cetăţean român.

Richard II Patrick Neal, un baschetbalist de reală valoare, dorit nu doar în lotul U Banca Transilvania Cluj cu cetăţenie română, ci mai ales în echipa naţională, a învăţat deja multe cuvinte şi expresii în limba noastră.

El a fost protagonistul unui ”serial” extrem de hazliu, publicat pe Facebook, în care se numea Petrică şi oferea pilde ardeleneşti împreună cu coechipieri şi membri ai stafului tehnic.

Patrick Richard joacă la U BT Cluj din 2019, iar în primul sezon a cucerit Cupa României. Are o experienţă importantă la nivel internaţional, anterior fiind component al echipelor Joventut Badalona, Reggio Emilia, Mitteldeutscher, Chalons-Reims, Matrixx Magixx, Maccabi Rishon LeZion, New Zeeland Breakers şi Sandrigham Sabres.

Naţionala României mai are doi jucători americani naturalizaţi, Giordan Watson şi Kris Richard.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele